-->

Saudagar Tikar Kembali...



Salam semua. Ade lagi ke yang tak tidur macam mami? Adoi.. Mata ngantuk badan penat sampai takleh tido. Kalau time belaja dulu, we call it fatique! Betul ke? Ntah... Ingat2 lupe dah..hehehe....

CEO cek stok... Kalu tak dipanjatnya memang tak sah! heheh

Just nak buat random story perjalanan hidup aku harini. Cewah, macam la ade orang amek peduli... Poyo je!

Orang paling excited bile parcel sampai..

Today yang superbusy! 2 trip ke Serikin untuk amek stok tikar. Alhamdulillah order terbanyak.... 90++ keping... Stok pulak banyak tadi memandangkan awal pg kami dah bertolak dah ke sane. Sejam perjalanan gak la... Pagi2 dh preasure ngan mesin ATM. Tibe2 xleh nk withdraw lebih dari 1riban pdhal limit kn 1500/day... Sian laki i kena pusing jauh utk draw di Bimb pulak. Yela, petronas pn xbuke lg, mall pn tutup lg. Lg la panas.. Yg xtahan telinge ni la yg kena tahan bebel.. "Suruh custumer bankin awal! Last2 minit mcm ni kan susah. Nak kejo mase lg..." katanye sambil muka 1001 kerut.. Huhuhu.... Dah suruh tapi dorg lewat jugak mcmane... Tersentap seketika. Moral of dis story... Tolg eh bankin awl... Sian mami tau. Tak kesian ke?

Saudagar Tikar cek stok

Sampai sane antara org pertama yg sampai. Tu pun serentak dgn 2 3 org supplier yg len... Dorg jual online jugak cm aku ni.. Yang aku perasan, makin ramai yang aktif bergiat dlm bidang jual tikar ni. Alhamdulillah... 1 persaingan yg sehat. Majoriti org semenanjung yg duk sini pulak tu cam aku....hehehe... Shopping2... bla..bla...bla.... Penuh seat belakang xnmpak cermin belakang. Bahaye n gile! Haha. Nasib kastam takde n kami selamat sampai.... Arghh!! Tadi jem kejap sbb ade org turap jln! Tension!! Org buat la keje tu mlm hari bukan waktu puncak! 




Mkn2 kat Ket's Kitchen tak payah masak (bab paling aku suka!), then pegi sekali lagi. Trip ni just g amek je sbb td dh smpan. Masih lg penuh kereta. Aqif pun mmg terbukti good boy sbb mmg tak meragam langsung...senang mami ngan dedi buat keje.... Sampai umah around kul2 lebih.. (dari pukul6lebih kot...huhu) badan dah penat ngan panas terik lagi.. Rest2 terus tertido.. Ngan Aqif2 terbungkang keletihan...hahaha..

Tulah antara hot story buat tatapan korg. Aku tahu mesti ade yg rindu aku ni kan? Tu yg tertunggu2 next updated tu...haha.. Perasan tak? Penulis blog ni sgt syok sendiri... K la... Esok lagi bnyk keje menanti.. Perfume, beg, tikar seme nk kena setel esok.. Sbb isnin nak pos.. Nsib islamic softbook selase baru smpi stok and by wednesday baru mami leh pos... Fuh.. Alhamdulillah..rezeki Tuhan dimana2... Yg penting usaha. Jgn sampai terabai mane tanggungjwab yg penting2 sudah... Kan?


Koleksi Beg Cute

Koleksi Perfumes

P/s: Jemputla ke blogshop mami kalau free k.. mummysbiz.blogspot.com.. Macam2 ade.. Selamat tinggal sayangku...... Nite! Ada umur jupe lagi..




Published with Blogger-droid v2.0.4

2 Kata-Kata Sayang:

Cik Rose Cute said...

seronok borong tikar hihihi

Sarah Nadia said...

hahaha... macam ni la weekend.... budak tu yang seronok lebih tengok tikar banyak2...hehhe.. cik rose jom la borong jugak...hehehe

Previuos Entry