-->

OST OMBAK RINDU VERSI HAFIZ

Seminggu ni seme duk kecoh pasal cite ni. Kat FB, Tweeter, Radio. Tadi petang pun kat Hot f.m wat sembang petang pasal citer ni. 3 4 hari dah cecah 4 juta kutipan kat panggung. Ni mesti korang-korang lah ni yg tengok kan? Ooooo tengok tak ajak mummy pon! Mummy memang takleh nak tengok lah kat panggung tu. Mat Aqif ni mummy nak sorok tang mane? Huhuhu Sekadar bace novel die jelah ek.. Tu pun dah berkurun dah bace novel die, dah tak berape nak ingat dah jalan cite die... Nasib r cover novel tu masih tak luput di ingatan mummy ni...

Dari feedback yg mummy dengar mmg banjir lah kan panggung tu ngan Ombak rindu ni. Agak-agak berombak-ombak tak sekali? Hahaha.. Dasyat betul kan korang ni! Mesti basah lencun semua duk menyentap kan? Mummy lagi lah sentap kalu bab citer2 lencun macam ni. Nak-nak ade 'Hariz' ngan 'Mila' tuh.... Izzah tu mummy xleh nak bayang lagi Maya bawak camne lg karektor die. Orang kate awesome! Orang lah kate... Mummy tak tahu lah. Tunggu Dedi wat balik Ombak Rindu kat rumah nanti la nampak gayanye baru leh tengok. Nak menyentap lagu mane pon nanti lantaklah kan? hehehhe

Sweet sunggoh! Dedi, mummy nak posing gini jgk boley tak? Boleh... Boleh blah jawab Dedi tercinta! Hahhaa


Layan je dorang peluk-peluk kan? Agagaga

Mummy suke dengar OST die je... Nak-nak versi Hafiz ni. Yg versi die feat ngan Adira tu mummy tak kenan sangat. Ntah la... macam tak feeling pulak! Bukan tak minat si Adira ni, minat jugak tapi masih best dengar yg versi Hafiz jugak! Hehehhe Nak dengar jugak? Meh r dengar siap lirik lagi mummy paste khas utk korang! Zasssss!!

Ni haa lirik die. Sangat bermakna buat mummy!

Tuhan tolong lembutkan hati dia
Untuk terima ku seadanya
Kerna ku tak sanggup
Kerna ku tak mampu
Hidup tanpa dia di sisi ku

Tuhan aku tahu banyak dosa ku
Hanya ingat Kamu kala duka ku
Namun hanya Kamu yang mampu membuka
Pintu hatinya untuk cintaku

Malam kau bawalah rinduku
Untuk dirinya yang jauh dari ku
Agar dia tidak kesepian
Selalu rasa ada cinta agung

Hujan bawa air mata ku
Yang mengalir membasuh luka ku
Agar dia tahu ku terseksa
Tanpa cinta dia di hatiku

Hanya mampu berserah
Moga cahaya tiba nanti

Tuhan tolong lembutkan hati dia
Untuk terima ku seadanya
Kerna ku tak sanggup
Kerna ku tak mampu
Hidup tanpa dia di sisi ku…

uuu…uuu..
video
Versi Hafiz

video
Versi Adira

0 Kata-Kata Sayang:

Previuos Entry