-->

Merlin Is Back! Season 4 in coming

Korang layan tak citer Merlin ni? Citer pebret mak ngan ayah mummy ni! Kalau mummy memang gile betol lah ke budak Merlin sorang ni! Cute banget! Macam comey je ge Aqif kan? Hahaha Siap mase pregnant sempat lagi mummy duk harap Aqif kena jugaklah tempias "kecutetan" Merlin ni. Ade ke patut?? Hihihi.. Agak2 Aqif puteh melepak ni sebab kenan 'Merlin' kot? Bukan ape, dedi ngan mummy die tak berape nak cerah sangat la katakan... Hahhaa merapu lagi!


Bile lah nak kuar kat TV3 ni. 2 3 hari ni dapat tengok iklan je. Rasanya tahun baru nanti lah kot kan? Aduh sangat tak sabar nak tunggu. Atceli ade je dlm tenet ni kalu nk download tapi feel die mcm tak same la ngan tengok dalam tv. Kalu download free ni kdg2 subtitle takde! Mummy dah la BI A+++ kan taim skolah dulu! Kat UiTM pun nyaris-nyaris nak repeat paper je sebab dah terlalu pandai sangat! Oooppss.... terbuka pekung di dade la pulak!

Kesimpulannya, mummy memang sangat2 tak sabar nak tunggu Merlin! Ni ade skit sejarah MERLIN buat korang! Kita kasi hangat sikit kan.... Korang baca lah kat entri lepas!


2 Kata-Kata Sayang:

✿ Myra ✿ said...

Myra pun layan gak cite Merlin ni tau! hehe. tapi hubby suke usik2, buat2 tanya banyak kali "myra tengok cite ape ni?" nyampah! hehe

ehhh..mummy aqif cerah la, sebab tu aqif keluar pun cerah (^_^)

Sarah Nadia said...

@✿ Myra ✿hahaa...hubby sje la tu nk manje2 ngn myra..hehehe...nsib hubby mummy pon suke tgk merlin ni..

laa...ikut mummy ke?igtkan kenan ngan merlin...hahaha....

Previuos Entry