-->

Cute Gummy Bear For Your Baby

Hai mummy semua! Anak2 dah tidur ke? Dah pukul bape dah ni kan? Aqif mummy ni bese la kan masih aktif lagi ni duk menilik majalah-majalah dedi die sambil2 menjelajah segenap pelusuk bilik. Kadang-kadang tak tahu nak hiburkan baby kita ni macamne kan? Sian gak macam bosan je mummy tengok Aqif ni. Nak ajar blogging tak buleh lagi. Kalau la boleh kan?? Ahaks!

2 hari lepas klu tak silap, sayang mummy, ebu Ijah ade buat special dedicated untuk mummy lagu baby ni tau! Sonok sangat2! Mesti Amani duk terloncat-loncat macam Aqif bile dengar lagu ni kan? Aqif betol2 tergedik-gedik taim layan lagu ni. Mummy pasang yang lain siap marah lagi menanges sekali! Dedi pun siap sound lagi " Takdok lagu lain ke? Kat 30x doh pasang lagu tule!" Hehheehe Sori r dedi... Bukan salah mummy! Aqif ni suke sangat lagu ni! 

Atceli, selain pasang lagu-lagu ketuhanan & zikir-zikir tu, tak salah jugak sekali sekale pasang lagu ni utk baby kita. Kajian terbaru membuktikan bahawa muzik boleh memantapkan perkembangan bahasa, hubungan bunyi-perkataan, keupayaan matematik kanak-kanak dan sesetengahnya meningkatkan keupayaan intelektual kanak-kanak.So, leh kembangkan otak anak kita jugak sambil layan telatah anak2 yg sangat menggedik & menghiburkan tuh!  JOM KITA LAYAN SAMA-SAMA OKE! Anak tu jangan lupa packing awal-awal dulu depan pc / lappy tu before play! Let's FUN oke!

video

"Sangat Praktikal Di Pasang Ketika Anak Sedang Membuat Perangai"
"SELAMAT MENCUBA"

0 Kata-Kata Sayang:

Previuos Entry