-->

CONTEST ANAKKU BERFOTOGENIK BERSAMA MAMEMA

...::: ASSALAMUALAIKUM :::...


Pagi-pagi dah bercontest bagai kan? Takdelah, tadi masa jogging-jogging kat blog Puan Wawa, terpandang lah papan tanda contest anakku nih. Tetiba macam syok je nak masukkan Qizeqi sekali. Macam lah fotogenik sangat anak aku tuh! Fotogedik ade lah! Haha Lagipun takde pulak had kelayakan umur. Mudah je kan? Apalagi, tak tunggu lama-lama dah teruslah join! Jom Jom Jom !
BTW, thanks Puan Wawa sebab sudi follow blog mummy yg serba kekurangan nih!

Mummys lain if nak join sempat lagi nih! Juz click sini je. Tarikh tutup 11 November 11. Memang cun tarikh ni kan? So, moga Qizeqi ade rezki utk menang. Nak letak pic yg mane ye? Kena mulakan misi godek-godek la nih dulu! K la... sebelum terlupa Puan Kamariah ngan Ibu Fatin boleh lah kalau nak join sekali contest nih ye! (tak tahu dah nak tag sape) hehehe

Fotogedik tak die? haha

Nama Anak: Muhammad Aqif Rizqi Mohd Azrul
Umur: Baru 7 bulan (Aci jugakkan bertanding?)
Nama Ibu: Sarah Nadia Azmi

Moga Qizeqi MENANG!

- THE END -

7 Kata-Kata Sayang:

Yong Kamariah said...

aluhhhhh... hanto le gambo Qizeki hok muka lincin skek, cam dlm FB tu comeyyy... ermmm.... Aleesya tak dok pulops gambo hok fotogedik auwww!

Sarah Nadia said...

hahaha..hok ane?hok ni pon lincin doh ni...xcomey ke??lolololo...... ala aly tuh...buboh je gmbo gedik2 skit...kn ade i tgk dlm blog u tuh...hehe

Sarah Nadia said...

dah tukar dah...yg ni ok kn?

Yong Kamariah said...

terbaekkkkk

Sarah Nadia said...

hehhee...like like like.....

MamaEma said...

terima kasih sudi join contest ema

anyway good luck yer

Sarah Nadia said...

time kaseh mama....hope Mr Rondom bkenan ngn Aqif.. =)

Previuos Entry