-->

1st Segmen Mummy Aqif : Jom Hijrah!


Petang - petang redup camni tetibe la kan mai idea nak buat segmen ni. 1st segmen tuh nak2 utk blogger baru macam mummy nih! Ahaks... Agak-agak ade orang join ke wei?? Adik-adik akak-akak abang-abang JOM LAH PAKAT RAPATKAN UKHWAH sambil2 BERHIJRAH tuh!

Atceli sempena Maal Hijrah Ahad ni, marilah kita sama-sama MUHASABAH diri k. Dah nak hujung tahun ni, mummy rasa kita sendiri leh tahu & nampak kan kita ni makin ke arah kebaikan ke makin tak berape nak baik? ke korang tak nampak-nampak jugak?? tak sedar2 jugak?? Ce cube hantuk kepale kat lantai kejap! 5 minit cukup lah! wacchhaaa! SEDAR dah? hehehehe 

Mummy sendiri pun banyak kurangnya tahun ni. Sebagai seorang anak, mummy & isteri. Huhuhu Sedeyh! Bile nak berubah lagi ni ooii?? Anak dah sorang! Moga tahun depan masih ada SINAR RAHMAT dari ALLAH S.W.T buat kita semua oke! Insyallah... Paling penting, kita masih dipanjangkan umo! Aiyyaa... panjang pulak celotehnye! Ampun...

Amek kau Banner besar gedabak!! ^_^
Sape nak join?? Angkat tangan!!! 
Sape nak join korang buat simple step ni yea! plzzz....


♥1st♥ 
FOLLOW belog mummy ni dulu a.k.a DUNIA Mummy Aqif (tapi kalu taknak follow pun xpe, mummy tak pakse!)

♥2nd♥
BUAT ENTRY tajuk "1st Segmen Mummy Aqif: JOM HIJRAH"

♥3rd♥
Letak URL entri korang kat ruangan komen kat bawah tu. kalo kat lain mummy taknak layan tau! Peace \0/

Lastly, Tag SEKURANG-KURANGnya 3 orang kawan oke? Pastikan dorang tahu sekali jangan main TAG je. Mudah je kan? kan?
nak Tag lebih lagi bagus bagus sebagusnya! 
Mummy nak TAG Adikku NajmiNanadMama EmaMira, dan Izzati


So, jangan lepaskan peluang untuk cari kenalan, naikkan trafik dan tambah follower masing-masing sambil kita pakat2 lah muhasabah dan fikir ape azam & hijrah kita utk tahun baru nanti! Eh... azam & hijrah korang yg tahun ni dah tercapai ke belum ni??hehehehe  

Moga mendapat sokongan padu dan jitu dari kawan-kawan & sahabat blogger semua! Open untuk semua peringkat umur & jantina. Bukan gegurl je tau mentang2 lah banner tu muslimah sgt! hehe ^_^


DEADLINE: 12 JANUARI 2012

2 Kata-Kata Sayang:

iMieMiey ~ said...

http://you2mevrything.blogspot.com/2011/11/1st-segmen-mummy-aqif-jom-hijrah.html

joined!

Sarah Nadia said...

tenkiu adikku syg....

Previuos Entry