-->

Kelmarin Kelmarin Yg Memenatkan

Salam semua! Sorry sy xsmpat nk updated ape2 pn smlm...Bz Bz Bz!!Wah..Ala2 usahawan berjaya g2!=) Ni nak cite, td baru dah setel Tikar2 customer tsayang dgn Kek Lapis. Sian jugak My Zorro balik2 keje kena g pos kek trus!hehe.. Ni lega dah sikit sbb dah setel. Cuma still continue dgn order2 lain la plak pasni. Penat semalam pon trase tak hilang lagi...

Awal2 pagi lg dh siap2 g amek tikar (Sabtu)...Trip ni xbyk mane la tikar utk diborong..tp xpe, rezki tetap rezki! Sambil2 tu mata sempat jugak melilau2 tgk jubah yg cantik2!!My Zorro penah kate, 'takleh bawak awk pegi tempat2 cmni, kalau boleh dgn kedai2 skali awk nak beli!'....hahaha..nak buat camne sayang, Pompuan!Ahaks...Memang semua pompuan cam aku ke??Tersipu disitu...

Apa ni Mummy? Aqif takot?!!!

Aqif Dengan Habuan Baru!
Ondaway balik tengahari singgah rumah member My Zorro for lunch! Dorg panggil die, Badang!Dunno la where he got that name!Unik gile!Tringat plak kisah dongeng (bukan lagu Stacy ye!) Badang dgn Muntah!haha..Lama la jugak lepak kat rumah die sampai pukul 1 lebih. Sembang2 pasal pregnancy & pengalaman bersalinkan Aqif dulu ngn wife die (mak aii lupe la name akak ape!sorry!) memandangkan akak ni pun sedang sarat mngandung jugak. Maybe awal bulan 1 ni bersalin.Wife die masak nasi lemak. Boleh tahan jugak!Kenyang sampai ke petang...

Penat2 pon sempat posing lagi!
Sampai rumah rehat la sampai petang. Malam start lah bukak tikar sekeping2. Cek kot2 ade rosak. Malangnya memang ade...Huhuhuhu. Mula2nya ingatkan minggu depan jugak baru nak g tukar, last2 awal2 pg Ahad, My Zorro ajak g tukar tikar terus!Pegi jela...Kesian jgk customer nk kena tggu by next week plak kn...Tghari la jgk smpai rumah (jauh la jgk nk pegi tukar tu!) Pastu kelam kabut masak! Then dapat coklat dari Pn Nana! Tenkiu cyg...

Tart ngn Coklat Khas Buat Aqif dari Aunty Nana!
Tq Nana... Mummy gak yg habiskan!haha

Balik2 sambung bungkus tikar...Tup tup dh nk mlm...Ready g beli Kek plak! Sakit belakang duk bungkus tikar sangat...Nasib la Aqif pon tido je sepanjang Mummy wat keje...Kami benti makan pon die leh tido lena je. Bagus betol! Die pon reti penat jugak!Sian my baby ni....

At Sugar Bun. Tengok r budak tu tido  tak ingat!haha.. Mummy pon sempat interframe jugak!

 Balik2 dr beli Kek, sambung lagi tikar..Ni baru sikit tikar..bayang la yg sebelum2 ni camne penatnye...Korang pon same naik la bakal penat skali bace entri aku ni....hahahhaa.. K la...aku pun penat dah menaip ni..Rest jap!

6 Kata-Kata Sayang:

widydib said...

keje kuat ngak....

Sarah Nadia said...

hahaha...koya je tu konon2 ge bisneswomen bjaya!=)

~Mis Azni Azizan~ said...

busy btol mummy ni kan..praying for ur success dear!!keep it up!!

Sarah Nadia said...

tenkiu dear....also praying for our success!!hehe.. aku bese2 je bisnes xmcm Miss Azni Bisneswomen berjaye!So proud of you....

Yong Kamariah said...

makndak jugak lahhhh tukang beli, owang lain dah jadi toke2 belaka!

Sarah Nadia said...

makndak..klu xde pembeli...xde lah penjual nye...hihi.......tq ye!!hehe

Previuos Entry