-->

My QiZeQi Eat Time!

Dh seminggu lebih QiZeQi kenal apa itu makanan..Org sebut Solid Food la! Baru lah aku tau rupe2nya xmudah nk bg baby mkn awl2 ni! Pening jgk nk pk..Search la seme resepi2 dlm tenet! Tu dia rupa2nya ade 1001 mcm resepi! Xde resepi pening, bile dh ad bnyk ni pon same je!Last2..selepas aku fikir2 apa yg mudah n ringkas (setelah amek nasihat dr Mr Doc), aku pon buat la bubur nasi + puree carrot~


sedap tau bubur Mummy!

Ni lah rupenye budak QiZeQi yg selera makan bubur yg Mummy die buat ni..Lepas bubur ni..kononnye try la resepi lain...Aku buat la bubur + bayam pulak! Ade patut mkn 2 3 sudu je??Hahaha...

ni la rupe bubur + bayam tu. selera tak nampak?
hijau semacam je.. haha
Dah bile tak jalan jugak bubur tu..try cara lain plak....ak buat bubur kentang plak!Adoi!!Langsung tak makan! Siap muntah lagi 3 dash!! Hahhahaa.. QiZeQi QiZeQi.....Esok Mummy fikir resepi lain pulak yea~

2 Kata-Kata Sayang:

widydib said...

kelas nama glamer mat aqif..hehehe

Mummy's Biz said...

hehhe...name manje g2!=))

Previuos Entry